Machteld Dendooven

Ik werk in KU Leuven Campus Brugge sinds juni 2017, op de campusservice en bij afwezigheid van mijn andere collega, verzorg ik het onthaal. Het is een zeer gevarieerde job, die ik met plezier uitoefen. Elke werkdag is anders en je weet nooit wat er op je pad komt. Wat mijn collega’s waarschijnlijk niet weten, is dat ik deel uitmaak  van de oudste Carnavalsvereniging van Brugge (binnen de muren) Alaaf, alaaf, alaaf!

Op mijn vorig werk had ik al wat ervaring op gedaan in het sociaal overleg, waar we heel wat positieve akkoorden konden sluiten. Ik zet me graag in voor de belangen van alle personeelsleden, bied een luisterend oor, en hoop met mijn actieve deelname bij het ACV ook antwoorden en oplossingen te bieden.

Werken zou voor iedereen plezant moeten zijn. Soms zit het in kleine dingen. Ik wil me inzetten voor respect, appreciatie voor hetgeen je uitvoert en waar je je energie insteekt. Daarnaast vind ik het belangrijk om te kunnen evolueren en groeien in je job. Ik wil collega’s informatie geven en hun input vragen over zaken die ertoe doen.

Juiste informatie en communicatie is essentieel voor een goede samenwerking. En je merkt dat daardoor collega’s veel enthousiaster en met meer plezier gaan werken.

Ik blijf me engageren om collega’s te helpen bij al hun vragen omdat ik ervan overtuigd ben dat dit leidt tot een aangename en energieke werkomgeving.

Onze campus is een kleine entiteit binnen de grote organisatie van KU Leuven. Ik wil campus Brugge op de kaart zetten, een stem geven aan al onze collega’s en hun grieven. We zijn klein, maar samen kunnen we groots zijn.

Zit je met een vraag of probleem, of nood aan een babbel over je werksituatie?

Geef een seintje machteld.dendooven@kuleuven.be +32 50 66 48 17