Sammy Verslype

“om ervoor te zorgen dat ook het onderwijzend personeel een stem heeft

Ik werk sinds 2013 aan de KULEUVEN. Ik begon op de campus in Oostende maar 3 jaar geleden maakte ik de overstap naar de campus in Brugge als ATP-Onderwijsverzorger aan de Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen. Ik verzorg er voornamelijk de onderwijsactiviteiten maar daarnaast ben ik ook betrokken in onderzoeksprojecten. De combinatie van diverse taken, zorgt ervoor dat mijn werkdag telkens anders is.

Op vraag van een collega heb ik mij kandidaat gesteld, om ervoor te zorgen dat ook het onderwijzend personeel een stem heeft. Ik wil mij engageren omdat ik voldoende op de hoogte ben van de verzuchtingen, en ik ken de universiteitsstructuur goed genoeg om constructief en met alle spelers naar oplossingen te zoeken.

Ik wil ijveren voor een sterke waardering van onze werknemers, die elke dag zorgen voor de excellentie, waar KU Leuven voor staat. Heel wat van onze collega’s gebruiken hun talenten om zichzelf en hun functie te overstijgen. Het is belangrijk dat er perspectieven en mogelijkheden zijn om mensen te waarderen voor hun inzet.

Zit je met een vraag of probleem, of nood aan een babbel over je werksituatie?

Geef een seintje sammy.verslype@kuleuven.be +32 50 66 48 54