Woorden van dank van onze rector

Gisteren ontvingen we allemaal een mooie dankmail van onze rector.

Wat in het ook sprong is dat onze woorden niet in dovemansoren gevallen zijn en hij een vermanend vingertje uitstak naar sommige diensthoofden.

citaat uit de email:

Ik krijg hierover nogal wat berichten die me wel eens zorgen baren. Een onderzoeker die zich veiliger voelt mét masker, maar dat bekoopt met wat lacherige opmerkingen van directe collega’s die zich gedragen alsof corona iets uit een ver verleden is. Leidinggevenden die uit de stelregel dat de helft van de medewerkers aanwezig mag zijn, foutief concluderen dat vijftig procent aanwezig moet zijn. Ook vandaag helpt goed gespreid thuiswerk ons om opflakkeringen te voorkomen.

Laat ons nu hopen dat deze niet in dovemansoren valt en dat we allemaal zoals hij schrijft kunnen genieten van even vakantie.

citaat uit de email:

Bouw die rust even in. Ja, ook ik zal dat doen. Maak plaats voor die vakantie die zo verdiend is. Ik besef dat dit niet makkelijk is in diensten die alweer het volle gewicht van de planning van volgend jaar dragen, of voor docenten en onderwijsondersteuners die goed geëquipeerd klaar willen staan om onze studenten optimaal te ondersteunen in hun leerproces. Maar het moet, omdat het kan en omdat het nodig is.

 

 Graag jouw reactie, vraag of ervaring!