Geef ons een seintje

Een vraag, opmerking of suggestie? Je kan ons best contacteren via onderstaand contactformulier, dan zorgen we dat de meest aangewezen persoon in ons netwerk van vertegenwoordigers en experts contact met jou opneemt. Een mailtje gaat ook altijd op info@acvkuleuven.be.

Bij je aanmelding als lid heb je ook telefoonnummers ontvangen van onze contactpersonen en secretaris, aarzel niet om hen te bellen met een dringende vraag, of indien je liefst per telefoon bespreekt.

Wij staan klaar om je te helpen

ACV KU Leuven vertegenwoordigt als grootste vakbond aan onze instelling jouw belangen collectief én individueel.

  • Je kan bij ons terecht met algemene vragen, of specifieke kwesties waar jij mee zit. Ook technische vragen over loon, voorwaarden, pensioen, etc. beantwoorden we met hulp van onze experten.
  • We informeren en adviseren je steeds vrijblijvend en anoniem, en nemen geen verdere stappen in een dossier zonder grondig overleg en akkoord.
  • Voor onze leden halen we het onderste uit de kan, maar we horen ook graag van jou als je geen lid bent. Zo blijven we zelf op de hoogte, en proberen we je in de mate van het mogelijke te helpen. Als je tevreden bent over onze hulp, hopen we natuurlijk dat je je aansluit.
  • Vraag of hulp?

  • Hoe kunnen we je best hierover contacteren?